Pomana porcului

de kamy in Porc, 15 Noi 2010 | 19197 vizualizari

 

carne,carne si iar carne....mancata in week end...da?
a taiat un vecin un porc,asa ca am cumparat cateva kg.de carne proaspata si ce puteam face prima data din ea, decat ceva....sa-l pomenim...ca bun a fost

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spata de porc
  • 0.5 kg.burta porc
  • 5 lg untura
  • 1 pahar vin alb
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana porcului:

Am taiat carnea cuburi(potrivite)si am pus-o in tuciul in care am incins bine vreo 5 lg. cu untura.Cand s-a calit carnea binisor am adaugat 1 cana de apa fierbinte si am lasat sa fiarba la foc mic si tuciul acoperit cu un capac.Cand carnea a fost fiarta(a durat cam 30 min,am adaugat un pahar de vin alb(150 ml)si am lasat sa fiarba(fara capac dar tot la foc mic)pana a scazut tot lichidul ramanand numai untura.Inainte sa sting focul am adaugat sare si piper dupa gust.

Se mananca numai cu mamaliguta,mujdei si muraturi...zic eu...(am avut pepeni murati si varza murata)

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

kamy 1

29.11.2010, 11:30

housy....oricum pana la urma ajungi si va fi un ....happy end

diaconta 1

04.12.2010, 19:23

Iacata-mamananc si la tine

kamy 1

06.12.2010, 11:02

dia...sa-ti fie de bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Wrap ca la tara